Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Μελίνα Η αρχή


  Γλιστρούσε προς τη θάλασσα, ωστόσο σ’ αυτό δεν έδωσε καθόλου σημασία. Ένα ζευγάρι μαύρα, ζωώδη μάτια ήταν καρφωμένα πάνω της. Σ’ όποιον κι αν ανήκαν, περίμενε. Ένιωσε το σώμα της να συμπιέζεται και να μυρμηγκιάζει, κάτι που όμως δεν ανέκοψε εκείνο το ακατανόητο αίσθημα της ανείπωτης ολοκλήρωσης που την είχε κατακλύσει. Βυθιζόταν στο νερό. Ένιωσε την αντίθεση της θερμοκρασίας του παγωμένου νερού πάνω στην καυτή της σάρκα...


Σ’ έναν κόσμο από αλλόμορφους και βρικόλακες όπου η μαγεία έχει χάσει τη δύναμή της και τα πραγματικά της μυστικά θάφτηκαν αιώνια στο αίμα μίας ολόκληρης γενιάς, μία αρχαία φάρα βρικολάκων επιδιώκει την αναγέννηση αυτής της χαμένης τέχνης με απώτερο σκοπό την επιβολή στην κοινότητα τους αλλά και σ’ αυτήν των ανθρώπων.
Η Μελίνα είναι ένα δεκαοχτάχρονο κορίτσι που ανακαλύπτει τυχαία αυτόν τον κόσμο και καλείται να παραμείνει ζωντανή προκειμένου ν’ αποτρέψει τα σχέδια των Θεατρίνων από το να πραγματοποιηθούν.
Βρίσκει την δική της αγέλη και φτιάχνει την οικογένεια που δεν μπορούσε να έχει. Είναι μισή αλλόμορφος και μισή μάγισσα, ένας απαγορευμένος συνδυασμός που μαζί με την ταυτότητας της ως τον μοναδικό απόγονο του Κωμικού, την χρήζει ως το χρυσόμαλλο δέρας για τους πόθους πολλών…




Για τη συγγραφέα...

Η συγγραφέας αυτού του βιβλίου είναι ένα κορίτσι είκοσι ενός χρονών που φοιτεί στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών... αλλά αποφάσισε πως η κλίση της βρίσκεται στη συγγραφή βιβλίων φαντασίας. Αυτό είναι το πρώτο της βιβλίο από τα πολλά που έπονται. Μένει στα Άνω Λιόσια Αττικής και όταν δεν βρίσκεται στη σχολή της ή δεν ασχολείται με τα βιβλία της, της αρέσει να περνάει χρόνο με καλή παρέα, να κάνει μικρά ταξίδια, να ακούει καλή μουσική και το περπάτημα.












2 σχόλια: